Τα 10 διαμερίσματα του παραδοσιακού συγκροτήματος «ΤΡΟΥΛΛΟΣ», Α’ κατηγορίας, με την ζεστή τους ατμόσφαιρα και την διακριτική τους πολυτέλεια, διαφέρουν μεταξύ τους, προσφέροντας στον επισκέπτη πολλές επιλογές διαμονής.
Click to Enlarge!
Click to Enlarge!
Click to Enlarge!

Επιλέξτε ανάμεσα σε διαμερίσματα μονόχωρα ή δίχωρα, μεζονέτες ή και δίπατα με σοφίτες, καθένα με διαφορετικό διάκοσμο και κατασκευαστική ιδιαιτερότητα καθώς και με διαφορετική χωρητικότητα. Τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία όπως τα διαφόρων ειδών τζάκια, τα ξύλινα ταβάνια και τα αντικέ έπιπλα, συνδυάζονται με όλες τις σύγχρονες ανέσεις
 

        Ελληνικά   English   Francais   Italiano

 
κλιματισμό, TV, μπάνια με ντουζιέρα ή μπανιέρα,καθώς και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, με σκοπό να σας προσφέρουν σπιτική, αυθεντικά κρητική φιλοξενία σ’ ένα άνετο περιβάλλον.

Click to Enlarge!
Click to Enlarge!
Click to Enlarge!

Οι εξωτερικοί χώροι αποτελούνται από μεγάλες πετρόχτιστες αυλές με πληθώρα οπωροφόρων δέντρων, μανταρινιές, λεμονιές, νεραντζιές κτλ, με παλιούς ξυλόφουρνους, ψησταριές και εξωτερικά μπαρ καθώς και με μεγάλες ξύλινες πέργκολες με πανοραμική θέα το βουνό Γιούχτας και την ευρύτερη περιοχή της κωμοπόλεως των Αρχανών.